Layar Reality Browser

Layar Reality Browser 4.0.1

Realiteitsverbetering met dank aan je iPhone

VOOR

  • Diverse lagen per land
  • Toont bezienswaardigheden
  • Toont adressen van organisaties
  • Toont 'schuilplekken' bekende Nederlanders

TEGEN

  • Geen

Excellent
9

Wanneer organische en technologische versmelting plaatsvindt, dan heet het resultaat (in Science Fiction films) een cyborg. Jij en je iPhone zitten (nog) niet aan elkaar vast, maar werken wel samen. De gratis Layar Reality Browser vult het beeld van je camera aan met zinvolle, locatiegevoelige informatie. In de volksmond heet dit ook wel 'Augmented reality'.

Wellicht heb je er wel eens van gehoord: Sixth Sense Technology, ofwel een zesde zintuig. Richt je camera op iemand of iets en je telefoon vertelt je wat het is. Objectherkenning, 'live' informatie bij kaarten en meer van deze digitale weldaden krijgen vorm op je iPhone. Layar Reality Browser legt lagen over je camerabeeld of over Google Maps, met onder andere informatie uit Wikipedia, Twitter en meer. Zo zie je bijvoorbeeld welke bezienswaardigheden er in de buurt liggen.

Er zijn een hoop lokale lagen toe te voegen aan Layar Reality Browser. Zo bekijk je welke huizen er te koop staan in je buurt, welke bekende Nederlanders er in de omgeving wonen of waar de dichtstbijzijnde huisarts resideert. Er zijn talloze lagen beschikbaar en elk land heeft een eigen aanbod. De Wikitude World Browser haalt een soortgelijk trucje uit, maar dan 'slechts' met bezienswaardigheden. Met Layar Reality Browser haal je elk type informatie van het net naar je scherm.

Layar Reality Browser staat model voor de mogelijkheden van een modern mobieltje. Alle informatie die de software van het internet haalt, helpt bij het vinden van bezienswaardigheden, winkels in de buurt en zoveel meer. Layar Reality Browser heeft misschien één probleem: het maakt andere informatieve programma's volledig overbodig.

Meeste downloads Kaarten & GPS voor iphone

Meer
Layar Reality Browser

Download

Layar Reality Browser 4.0.1

Beoordelingen about Layar Reality Browser