Advertentie

Softonic-recensie

Zesde zintuig op je mobiele telefoon

Wanneer organische en technologische versmelting plaatsvindt, dan heet het resultaat (in Science Fiction films) een cyborg. Android en jij zitten (nog) niet aan elkaar vast, maar werken wel samen. De gratis Layar Reality Browser vult het beeld van je camera aan met zinvolle, locatiegevoelige informatie.

Wellicht heb je er wel eens van gehoord: Sixth Sense Technology, ofwel een zesde zintuig. Richt je camera op iemand of iets en je telefoon vertelt je wat het is. Objectherkenning, 'live' informatie bij kaarten en meer van deze digitale weldaden krijgen vorm op je Android toestel. Layar Reality Browser legt lagen over je camerabeeld of over Google Maps, met onder andere informatie uit Wikipedia, Twitter en meer. Zo zie je bijvoorbeeld welke bezienswaardigheden er in de buurt liggen.

Er zijn een hoop lokale lagen toe te voegen aan Layar Reality Browser. Zo bekijk je welke huizen er te koop staan in je buurt, welke bekende Nederlanders er in de omgeving wonen of waar de dichtstbijzijnde huisarts resideert. Er zijn talloze lagen beschikbaar en elk land heeft een eigen aanbod. De Wikitude World Browser haalt een soortgelijk trucje uit, maar dan 'slechts' met bezienswaardigheden. Met Layar Reality Browser haal je elk type informatie van het net naar je scherm.

Layar Reality Browser staat model voor de mogelijkheden van een modern mobieltje. Alle informatie die de software van het internet haalt, helpt bij het vinden van bezienswaardigheden, winkels in de buurt en zoveel meer. Layar Reality Browser heeft misschien één probleem: het maakt andere informatieve programma's volledig overbodig.

VOOR

  • Diverse lagen per land
  • Toont bezienswaardigheden
  • Toont adressen van organisaties
  • Toont 'schuilplekken' bekende Nederlanders

TEGEN

  • Geen

Ook beschikbaar voor andere besturingssystemen

Programma is beschikbaar in andere talen



Beoordelingen about Layar Reality Browser

Heeft u geprobeerd Layar Reality Browser? Wees de eerste om uw mening te verlaten!


Advertentie

Verken Apps

Advertentie

Advertentie

De wetten inzake het gebruik van software verschilt per land. We moedigen het gebruik van dit programma niet aan of keuren het niet goed als het in strijd is met deze wetten.